divendres, de setembre 22, 2006

Caravaning


Aquest any vam poder ser-hi tots, no com a experiències anteriors, on l'Estefa, el Jaume i lEster T. no van poder assistir al magnífic viatge i actuació del 2005. Aquest any no vam anar-hi amb la furgo, i no ens va caldre anar d'incògnit seguint una caravana i fer 2 voltes a la rotonda*, perquè ja sabiem on era!


Per variar vam arribar d'hora!! Sí, també perquè ens van dir que començaven mitja hora abans de la realitat, i tots (amb l'excepció del Jaume i el David) vam anar al bar. Allà vam merenar els entrepans de casa acompanyats amb coca cola!




Abans e començar, vam continuar fent fotos, i fotos seguides*, especialment l'Estefa ejeje. Després ja es va fer l'hora de tocar i vam començar a preparar-ho tot: Els atrils*, pinces*... I llavors ja va començar tot l'espectacle!! El súmmum va arribar amb la gran actuació de la nostra estrella* i la seva cançó*!



Després del concert vam menjar tant com vam poder! Ens van preparar safates expressament per nosaltres*. Després, amb la panxa ben plena, vam anar cap a Montmajor, a fer-nos fotos amb el bloet i a jugar al parc que hi havia per allà a prop. Després de estar per allà jugant com nens i nenes* vam tornar cap a casa, amb excepció de l'Ester T., que es va quedar al castell de focs i va fer fotos com aquesta: