dimarts, d’agost 15, 2006

Sortida al Parc de l'Agulla -22juliol2006-



Per celebrar l'última dia de curs de la (8)fundació(8) vam quedar el dia 22 de juliol perquè ens anava a tooots bé, l'Estefa ja havia acabat amb el virus i el Jaume ja havia tornat de vacances.

Hora: a les 11h a casa, ai a la fundació.

Un cop tots vam arribar, que varem ser molt puntuals (tot s'ha de dir), què tocava fer? cap al Pryca a buscar el dinar! Allà ens esperaven unes quantes sorpreses... Primerament vam agafar un carretó* , i després va començar la festa! Un cop a dins, el Jaume es va posar a la venda! Com que no el podiem deixar allà ens el vam endur, i com és lògic, dins del carro, portat pel David. Quines cares que feia la gent! La resta de nosaltres feia com si no els conegués. uu' Tots anar dient: Qui són aquest parell? Per què s'acosten taant? Mama*, tenim pooor. Quan ja teniem tot el que necessitavem* , alguns van anar cap a fer cua. Va ser difícil perquè hi havia molta gent, i no et deixaven passar*; mentre d'altres degustaven gelat*, o simplement anaven al labavo*.

Després de les aventures Prycals, vam tornar als cotxes i aquest cop direcció Parc de l'Agulla! Allà vam fer guerra de globus d'aigua* amb la tàctica d'anar tots a mullar a un*. I qui no volia ser mullat: filmava*, s'asseia sobre les tovalloles o s'amaga radera els arbres*... Tots molls(l'Estefa ja s'havia assecat) vam dinar, menjant amanida del terra i donant-ne a les avelles. Més tard, la nyonya* es va apoderar de nosaltres i no ens vam sapiguer estar d'estirar-nos tots allà en un petac per fer migdiades (faltaven les coloxentes amb un tap de seguretat enganxat amb zeló). Mentrestant també ens vam anar dedicant els CDs* de fotos dels tres o quatre últims anys*. I merenavem bollicaos amb tatoots* de regalo!


Ara tocava* posar-se ben guap@s per anar al Bowling! Uns van anar
als súperlavabos-cargolera que estan a l'altre punta del parc de l'Agulla (on hi havia un home molt raru acalorat), algú altre es va construir el vestidor amb toballoles, i algú altre va utilitzar els WC del bowling... Quan érem al Bowling vam llogar les sabates, llogant els mitjons o treient-los del bolso... vam jugar una partida de 9 persones que va durar una bona estona! Per passar el rato quan no ens tocava tirar van haver-hi quantitat d'activatats: mirar la taula (que hi ha bolos dibuixats), observar la roba blanca que es veu lila fusfurito, observar l'altre gent com jugava, o... no seure a les cadires*.


Aquí finalitzava un bonic dia de juliol que tots volem repteir en alguna altre ocasió! :)


Berta, Grisel.la i Joan Marc.