dimarts, de setembre 04, 2007

Sabeu allò que diuen que tal dia farà un any? Doncs això ha passat aquí...ha passat un any gairebé sense adonar-nos. El primer curs que ja no ens hem trobat a la funda (funda... de piano? Nah! de funda fundació!), sinó a altres llocs, i ens hem continuat dient “somos músicos”. :)

Durant aquest any hem fet activitats diverses, desconegudes, perilloses, emocionants i sobretot tronxants.

Ens hem trobat a la Verbena (la nostra nova casa) per assajar. Allà ens distrèiem fàcilment. xD. Com que no ens sabem estar quiets no se’ns acudia res més que pujar als pilots de les cadires. I fer pilots més alts i pujar-hi.

També li remenàvem els complements fashions a l’Estef.


El Solà hagués preferit fer molts més assajos dels que vam fer i que hi hagués hagut més quòrum en tots ells, però es que estem molt atrafegats! Que si treballs, que si anar a comprar mobles, que si el nòvio... Tot i així ens en vam sortir prou bé en els concerts.

De fet... crec que la vegada que ens van sortir millor les cançons va ser en els concerts!



El concert de Santa Ceci el vam dedicar a l’estimat Josep Mª Descarga, que tots el recordem encara amb molt d’apreci.

També en una ocasió vam fer una visita-concert a la Maria! A una residència molt moderna i acollidora.

Per Nadal vam tenir una trobada a l’església de Sant Joan, on vam acompanyar a la missa i després vam menjar pastes i torrons. Mmmhh

I va passar l’amic invisible entre tots nosatres! Va ser a una pizzeria ambientada al temps de l’Elvis Presley, asseguts en sofàs vermells i veient el quieres ser millonario per la tele xD tot preguntant-li al concursant què volia dir scherzando! Va ser dificil l’operació de la foto de grup, però ho vam aconseguir!



I passajavem per Sant Joan, de dia, de nit, a la Biblioteca... ens trobavem amb les amigues de la Verbena preguntant-nos si els pares ja ens deixaven sortir fins tan tard....XD i es quedaven sorpreses quan sabien que algú de nosaltres ja era conducor/ora!

I a l’estiuet, el destí principal va ser el barri de l’Star i del David, amunt i avall cap al bages centre, al viena o cap a Manresa falta gent! A peu, amb bus i buser@s amics del David, o amb cotxe....També cap a l’hort del David, al Parc de l’agulla o a rentar el cotxe al pryca.

Si és que anem a on anem donem la nota! Tan si anem uniformats, com si anem a donar una volta!







1 comentari:

Joan Marc ha dit...

Uoooooo! Quin post més maco i ple de records.... Com passa de ràpid el temps.. Sembla que fos ahir quan encara ens esbarellavem amb els aires acondicionats... que menjavem pollo al microones... ejejjeje ;)