dimecres, d’agost 09, 2006

Tornem a ser aquí!

Han passat molts dies i moltes coses des que vam escriure l'últim post... Farem un resum:

Primer de tot recordar la sortida al Parc de l'Agulla, que en realitat va ser una excursió a l'hort del David, on ens vam posar les botes amb pa amb tomàquet, embotits, olives, begudes*...



Després recordar la segona audició del curs, on vam comptar amb una visita especial: la Gri, que després de molt temps de no venir, ens va fer una visiteta. També cal recordar l'eufòria per part del David, després que el Barça guanyés.

Ara ja toca arribar al mes de juny, on, després de dos assajos molt intensos, perquè el dia del segon era el mateix dia de la festa major a Santpedor i la carpa mòbil! Però a l'endemà, encara que algú va venir una mica (¡¡.) però el concert va anar bé. També hi va haver un convidat sorpresa, el Roger; i una foto de publicitat.



I finalment em arribat a l'últim concert, el de Cal Gravat, on el David va debutar com a cantant al seu propi barri, i amb admiradors! També hi va haver l'aparició de les famoses pinces BOMBA, que després vam entendre d'onT provenia aquest nom... si les obres et petes als dits! Llavors van venir els plats fort del dia: L'Ester C. estava ballant* mentre dirigia, perquè tenia els peus a diferents plans i anava fent «eeeiiiii... que caic!», també queien els atrils per terra, els fulls sortien volant i anaven a parar a la cara de l'Estefa... Encabat, tots d'uniforme i cap al Viena falta gent! Vam anar allà a sopar, mentre tothom ens mirava i nosaltres anavem fent les nostres bromes. I per acabar de rematar la diada vam anar a fer unes partides de billar, i la temptació ens va portar a fer una foto a sota de la llum que ens feia veure d'un color lila fosforitu.


Berta Grisel.la Joan Marc

PD: Les paraules amb esteriscs* tenen informació amagada; deixeu el ratolí a sobre un ratet i ho veureu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, que bo tornar a la normalitat:
excursions, concerts, anècdotes,assaigs...

Jo que em pensava que tot lo bo s'acaba, i ara és quan comença lo més bo!

seguiu així i no canvieu (encara que no ens veiem tant sovint)

ester c